helemaal leuk dat je kijkt naar weer een nieuwe vlog het is zaterdagochtend dus 9:15 ofzo en ik heb gister niet gevlogd ja waarom ik heb niet echt een hele goede reden maar deze vlog begint dus op zaterdag ik heb nu een klein ontbijtje gemaakt want ik ga zometeen lekker sporten met rachida en dat is heel lang geleden sowieso veel gevoeld echt heel lang geleden dat ik ga fitness heb omdat ik nu zo veel aan hardlopen ben komt witness te duur telkens niet van en zeker omdat ik ook nog een keer groepslessen geven op dinsdagavond geen ik zumba en bodypump en bij bodypump heb ik natuurlijk ook al een beetje krachttraining en daarnaast lopen drie keer per week hard en de laatste tijd loop ik vaak minimaal 10 kilometer dus ja ook nog willen ze komt er dan vaak gewoon niet van maar nu had ik ruzie de altijd niet gezien het is kanzi geweest en het was hoog tijd om bij te kletsen het zei ze het de vroegste heb je zin om mee te gaan sporten en ja natuurlijk heb ik dat dus ik heb vandaag ga ik gewoon even vinden ze ik ga ook echt bovenlichaam doen wat morgen wil ik weg gaan hardlopen maar daarboven liggen en training kan dan natuurlijk altijd [Muziek] dit is mijn ontbijt je gooit een bakje yoghurt ik heb deze keer volle yoghurt want mijn kwark was op en zwem gebruikt eigenlijk de laatste tijd heel vaak gevonden yoghurt met cruesli dus ik heb volle yoghurt met een banaan en kaneel zit er overheen en ik heb een hele grote b door verse gemberthee ik ga niet de grote ontbijten omdat we dus over je zeg maar drie kwartier al gaan sporten en ik wilde geen last van krijgen er waarschijnlijk gaan we ook vroeg lunchen want ik ga het is ook gezellig samen met rachida lunchen daar heel veel zin in en als ik nu dus dan heel veel zou ontbijten jaar dan heb ik straks geen trek meer dat vind ik gewoon zonde ik ga ontdek je opeten en dan neem ik jullie mee naar de sportschool kijk eens wie daar is ja we wish you je met lekker bruin leer spangen spiertje ja lekker wat gekke rhenen gevallen geen idee oké zeewier [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] voor je video zag hem net dan dit wordt aan het filmen dus hij sloeg gast is het voor je dagboek hij keek al de hele tijd met die camera dus als je de zeg ja voor het videodagboek dus bij deze jongens jullie kijken naar mijn dagboek maar sport ging lekker het wordt echt spierpijn vooral die biceps het idee heel stoer met 7 kilo 15 herhalingen in première maar dat jawel maar ik heb die laatste keer herdrukken echt maar 14 min kunnen kon er gewoon echt geen 15 zou ik dan mee verlegen meisje maar de maakt niet uit je aanraking uit waarde voor de zegt spierpijn maar we hebben nu besloten dat we even naar de starbucks gaan lopen want er zit in groningen een soort van verstopte starbucks in het universiteitsgebouwen om heel veel mensen denken dat hij alleen op het station zit maar er is dus niet zo dus wij gaan daar even heen lopen en dragen melker lunchen waarop je zinnen met niche en dan gaan we die het rif idee die erin kijken want dan ook ergens anders dat kan misschien wel kwam we gaan we komen erop terug reset moment in haar lijf starbucks is closed ja oké we geen plan b dingen [Gelach] de der zieken ik heb uiteindelijk een verschijnt een verrassing verrassing en ja heel goed ik heb een schijfje sinaasappel de wereld ik dat super lekker alleen normaal gesproken moet dan helecine zal 120 beetje filmen en hier hebben ze altijd van in brownies stuk minder eten en verzamelen en dat kan ook wel maar ik heb niet altijd zin in de sinaasappels dus lester alleen nog heel lekker in beeld komen van dieren leuke kreeg meer van maken [Muziek] jongens ik heb weer zo'n kosten die ik laatst ook op mijn ouders al een uur kregen we nood sarella en wat weet u in per stap verder ja en nog iets anders omdat silicum denk ik op zo dat echt zo lekker ze eruit en kijk ook hoe groot ie zitten echte leven god ruzie denkt dezelfde eet smakelijk [Muziek] en als toetje wil even onze favoriete starbucks drankje veel en die heeft het weer tegen van boekel opnieuw wijchen vet en tegen bully van bugle er ik zal geven ploeg van potten en om hoe die dat ze allebei zijde van olie drankjes met lekkere was drie jaar iemand die sarah ken nog een keertje de skinny op de light koffie per pacino met suikervrije manier siroop ik drie thuis hadden ruzie daar moesten werken dus we moesten stoppen we hebben heerlijk bij geklets van elkaar al best wel lang niet gezien dus dat was heel fijn en ik heb nu compressiekousen gekocht dat zijn coach die ik ga gebruiken voor hardlopen ik heb voor de zwarte gekozen want ja dat past overal bij en dat is dus zeg maar goed om te gebruiken tijdens het hardlopen om onder andere blessures te voorkomen en om herstel zeg maar te bevorderen en ik was t kan deze al heel lang op het oog dus ik dacht maar ze zijn best wel prijzig volg mij hier is 640 euro ofzo op het voor betaald voor dus een paar kousen ik heb ik er al letterlijk week en tegenaan maar nu denk ik van ja waarom ook niet weet je ik weet gewoon ik wil gewoon zo goed mogelijk voor mijn lichaam zorg en ik merk gewoon dat vooral de achterkant voor mijn benen altijd best wel stijf is en ik denk dat hiermee dat het ietsje minder wordt omdat het zeg maar goed die kou ze duwen dan zeg maar het bloed terug naar je hart en dan dat zou beter zijn hoe het precies werkt ik weet het niet pin me er niet op vast ondertussen ben ik hier bezig met het inpakken van mijn koffer de richt nog geen koffer maar ik ben gewoon alles het opstapelen je kent moet waarschijnlijk wel ik heb een was je gedaan en ik ben ondertussen want ik pak mijn koffer in omdat we woensdag hebben dat eigenlijk al verteld woensdagochtend gaan we naar een toernooi in duitsland een goed toernooi en daar waar we vorig jaar ook misschien herinner je het nog wel als je een hele trouwe kijker bent het is echt zo'n hele luxe golf toernooi en dan moet ze wel iemand ken die je en dan slapen we in een super mooi hotel en dan 's avonds hebben we allemaal soort van feesten en diners en dat is van woensdag tot en met zondag en maandag is dan de sleutel of gedrag van ons huis dus we dachten eerst van alles slecht plan maar eigenlijk is het helemaal niet zo heel slecht want we kunnen hier gewoon alles opruimen en dan gaan we weg en dan komen we terug en jij je leeft het toch niet dus dan hoeven we niet opnieuw schoon te maken je misschien hooguit een beetje te stoppen maar dat is dus ik kan nu al zoveel mogelijk gaan inpakken en zo ik ben nu een beetje aan het kijken van hey wat heb ik deze week nog nodig maar dat is dus letterlijk alleen maar morgen maandag en dinsdag en dan gaan we woensdag al weg en de dus ben ik allemaal en inpakken dus ik ga nu ook gewoon bijna al mijn kleding alvast in dozen pakken dus daar ben ik mee bezig [Muziek] het dat kan wel merk en wij gaan nu even boodschap wil en jullie maar ik weet moeder eten al reizen broodje bouw ondertussen aan het lijden ik wil morgen dus opnieuw een poging doen om 15 of 16 kilometer hard te lopen en ik ben nu heel goed en voorbereiden ik ben heel bewust bezig met wat ik dan nu al een dus ik heb een heel groot bord pasta want koolhydraten en ik heb genoemd de gekozen waarvan ik zeker weet dat ik er geen klachten van krijgt en dat sluit echt ontzettend veel groenten uit want ik weet 100% zeker dat ik klachten krijgt van prei en ui en alle koolsoorten dus ook bijvoorbeeld bloemkool en spitskool en rode kool groene kool dat soort dingen maar bijvoorbeeld ook van broccoli heb ik regelmatig klachten van paprika heb ik een beetje met twijfels en dan bedoel ik echt niet dat ik heel veel klachten krijgen hoor maar wel dat het morgen mijn hardlopen als ik zo ver ga zou kunnen beïnvloeden champignons denk ik ook dat ik er soms op reageren als ik er veel van eet dus regel voetbal werd uitgesloten dus ik heb nu lokale pasta met courgette aubergine en tomaat en kip nou dit moet het goed gaan zou je zeggen en een heel benieuwd morgen oh het is men heeft trouwens wel gewoon prijs we zijn ondertussen nog even weggeweest en we kopje koffie gedaan met sans audio en nu zijn we mijn hart loopt tracklist aan het daten want ik weet ondertussen helemaal gek en alle nummers die ik in de trekjes te bestaan en ze vindt het heel leuk om me daarbij te helpen en ik vind het heel leuk als hij een paar nummers toevoegt dan moet ik aan hem denken tijdens het hardlopen en ik ben benieuwd wat die erin gaat zetten goeiemorgen het is zondagochtend volg mijn hoofd 10 ofzo ja vijf over half tien en ik heb een aangekleed om te gaan hardlopen ik heb een compressiekousen aan ik voel me net een pro dus nu kan me bijna niet meer fout gaat ik heb me een mooi jong genomen ik ga proberen 15 kilometer hardlopen ik durf het echt bij moeten zeggen want tot nu toe aan jullie weten hoe het is gegaan echt een heel benieuwd maar goed nu was mijn voorbereiding wel beter dan anders dus ik ben heel benieuwd of het nu ietsje beter gaat ik hou ik het in ieder geval wel laag net lekker op bed waarom lacht u wakker of zo en madagaskar aan het kijken echt zo leuk om af en toe echt van betekent filmpje te kijken dus ik ga nu even kijken hoe lang het nog duurt het misschien heeft einde kijken met zwemt en dan hardlopen je hebt echt geen enkel idee hoe om vet te blij ik ben echt ik heb het gewoon gedaan en beter op ik heb 16 km hardgelopen 16km echt ik ben zo blij echt die imodium bill ik heb dus nu in podium genomen dat gewoon een diarreeremmer en het werkt echt als een trein en ik hoef niet meer te door naar de wc en ik hoef niet te stoppen omdat ik naar de wc moest m ook ik heb ook het idee dat de kou ze ook gewoon heel goed werken de compressiekousen al is het maar om mij te herinneren om een goede afwikkeling te hebben en het ging gewoon zo lekker echt en we zo onze blij ik kreeg gewoon echt letterlijk kippenvel tijdens het hardlopen omdat het zo goed ging omdat ik zo blij was dat in één keer alles bij elkaar kwam en dat ik geen last meer had en dat ik gewoon lekker kon rennen en zelfs naar die 16km ik was niet kapot ik was niet dood dus ik heb echt nu naar alle hoop van de wereld dat wie halve marathon gaat lukken jongens echt ik hem nog nooit zoveel overtuiging durven zeggen waar ik heb het idee dat het gaat lukken nu heb ik een hele grote bak met havermout gemaakt ik heb er ook pindakaas doorheen gedaan verder zitten eiwitpoeder doorheen en een banaan en ik had voor het hardlopen ook al een banaan en ik heb een hele grote kop thee en ik ga denk ik gewoon nog lekker eventjes wijze in bed liggen en dit op even een tik doen door helmen bezwete shirt je uit maar gewoon nog even lekker chillen dat is wat je doet met zondag toch doe ik het even gedoucht en ik ben weer frisse en lichte schoenen zijn van sacha broek is van olie hier is en deze is van stradivarius en deze iphone volgens mij ook om epische is is die van zijn alles vannacht weer jackpot van de buren gaan eens even kijken wat een feestje hebben daar slaap er tegenwoordig over ontdooid toch geen staat daarom hoor je toch nou dat de ruzie gingen maken ja in ieder geval de gingen twee mensen ruziemaken en zo erge ruzie maken dat de jongen een glas stukken gegooid regels in de pijn 7th gaan bekijken echt jongens de ene keer heb je stof in de tuin van brandblusser wat zei je nou echt overal maar je kan nu niet altijd echte jongen zie je nee dat is ook nodig iemand ruzie gewoon helemaal letter de kan verstaan dus bij deze lisa als je kijk wat jullie moeten doen je moet geen drugs gebruiken dat is niet goed voor je bosch zeker als je brief bent een hele emotionele week achter de rug hebt voor je dat niet doen geneest dan moet je geen lopen maken maar goed je moet want als je drie uur slapen licht maar ik ga dus eventjes het glas en de tuin ook vegen zijn hebben naar leen bakker gefietst hem zijn eetkamerstoelen aan het testen van cent vindt deze niks maar deze want je wel leuker oké dit is een optie hoe heet die hij heet alec en deze salontafel in een leuk die het leven zijn nu bij de dirk en menig overal is het niet normaal ik heb een toon zeer truck en en sportbroekje laat ik thuis wel even zien dan dus of de hele zuivering van chronische afgesloten en bestaat als een gewoon overal villers we zitten bij de nek en ik heb natuurlijk een grote cola zero en we hebben een chef-kok som die wilde ik altijd al eens proberen en die gaat natuurlijk kijk jongens dit is het harde leuk boekje wat ik heb gekocht gewoon een simpel broekje maar hier aan de achterkant zit een ritsje waar je dus bijvoorbeeld je sleutel in kan doen of een gelletje of dat soort dingen en die wilde ik heel graag want ik heb dus geen kort broekje met ritje erin wel langere maar geen korte en deze was 799 bij decathlon heel hard lopen betekent veel eten wat ik natuurlijk heel vervelend vind ik dat twee krijgers gemaakt met brie en geroosterde pompoenpitten en honing en eerlijk zo veel zin in [Muziek] alweer een doos ingepakt en nu wordt het echt serieus hier enkele kamers dat een vol en dozen echt bijna alles is nu ingepakt en ik heb eten gemaakt weer die spinazieschotel die jullie vorige week denk ik kon zien maar dat natuur nog een hoog pakje bladerdeeg open over en ik ben nu echt kunt kijken van wat het me nog over we kunnen we dat op maken hoeven dat niet beter verhuizen of weg te gooien dus eten weer spinazietaart en volgens mij vinden dat allebei niet heel erg mooi wij gaan zo lekker op bed liggen wil je nog wat vragen van u mag ook maar weg en de vlekken op bed liggen maar niet voordat ik jullie twee van de instagram foto's heb laten zien die jullie zelf hebben gedeeld met hashtag optima vita of beide jullie meer effect hebben het optima vita oh en eerst wil ik jullie nog even belang belangrijke bedanken voor alle super die veel reacties op mijn vorige vlog punt was de vlog waarin ik achteruit tegen de dierenambulance aan was gereden als je hem nog niet gezien hebt gaat dat zeker even doen maar zoveel hele lieve reacties zoveel herkenbaarheid zoveel die verwoorden echt dit is echt geweldig jongens echt ja gewoon geweldig dus dank jullie wel bij deze wil ik dus ook wil ik twee van jullie een show de ook geven allereerst serie salaris streepje x zij heeft deze toffe foto gedeeld van haar langs een rivier embrace the glorious mes werd you ar staat erbij en dat ben ik denk wel mee we zijn eigenlijk allemaal wel een beetje een mes en eigenlijk doen we allemaal maar wat halve cent natuurlijk is nooit een mes maar de rest van ons allemaal wel dus embrace the glorious mensen jaguar bedankt sowieso voor deze mooie boodschap en hier wil ik zal kolen kwam de foto's van sanne van ek of van eck we zijn heeft met twee buurvrouw volgens mij even kijken hoor ja met fit met de buuf je staat er dus met twee buurvrouwen heeft ze in het schuurtje of in het tuinhuis tevens de mijn workout gedaan echt zo ook leuk om te zien het is een selfie van hun en een foto van hun die je aan het sporten en een voordeel van de werken die ze hebben gedaan en daar een compilatie van echt zo leuk om te zien het is voor mij nog steeds heel bizar om te weten dat jullie ook daadwerkelijk de workout uitvoeren en het klinkt misschien heel raar want ik kan natuurlijk wel zien aan de kijkcijfers zeg maar maar om dan te zien dat jullie dat echt doen en toen hoorde dat jullie dat echt doen dus zo doe ja heel erg leuk mocht je ooit een verzoekje hebben voor een workout kan trouwens ook het hieronder ik laat me graag inspireren geldt ook voor andere video's of zoiets heb vooral waar is de behoefte aan deze video je kan het altijd vragen ik beloof niks en ik kan natuurlijk niet iedereen het naar de zin maken maar ik hou het zeker in gedachten goed dan gaat nu officieel onze laatste week in ons oude huisje in maar we gaan woensdag dus al naar duitsland de hele bende staat hier ingepakt dat wordt nog veel erger want eigenlijk willen we voor woensdag gewoon bij de alles hebben klaarstaan dus volgende week wordt de laatste week hier sles in duitsland ik heb er zoveel zin in we kunnen echt niet wachten steeds doet we gaan bij de verhuizen

Tagged : # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Methew Wade

29 thoughts on “Fitness met Rasheeda! – Vlog #164 // OPTIMAVITA”

 1. Heel slim, die compressiekousen! Ik loop zelf al 1,5 jaar met die kousen en vind het echt ideaal. Heel veel succes nog met de voorbereidingen!

 2. Mag ik je vragen waar je de leuke oorbellen die je nu in hebt vandaan hebt
  Volg je vlogs kan niet in alles mee doen heb RA en hoge slijtage maar doe mijn best
  Heb je ook oefeningen waar ik mijn enkels niet kan belasten voor de buik en billen en bovenbenen
  Dank je wel ❤️

 3. Bij het stukje over de nieuwe eetkamer stoelen denk ik meteen aan jullie toekomstige kat… En bijbehorende nagels. Onze nieuwe bank laten ze redelijk met rust… Maar de eetkamer stoelen hebben het geen week overleefd voordat de eerste halen erin zaten… Gelukkig zijn ze zo cute🤣😋

 4. Hardloop-muziek idee (tenminste dat gebruik ik graag). Een podcast app downloaden (ik gebruik Castbox). en dan Skyradio opzoeken. Zij hebben podcasts met running-muziek optie voor starters (daarbij is de muziek op normale tempo) en gevorderde (is meer uptempo muziek). Er wordt niet tussendoor gekletst door radio lui, alleen liedjes 🙂 Verder hebben ze rond kerst en andere feestdagen speciale muziek afleveringen met dat thema. En je kunt de muziek-podcast van te voren downloaden dus geen dagdag databundel 🙂

 5. Lieve Marloes, ik volg je al een tijdje en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.
  Dit was een leuke vlog weer, maar wat ik het allerleukste vond dat Rasheeda en jij onderweg naar de Starbucks het huis waar mijn zoon op kamers woont op de achtergrond hadden.
  Had hij nou maar voor zijn raam gestaan, had hij in jouw vlog gezeten 😉😊

 6. Ik kijk graag naar je blogs en probeer af en toe een training te volgen maar weet jij misschien welke oefeningen goed zijn om te doen wanneer je lipolympoedeem hebt. En ik heb ook nog een maagverkleining ondergaan. Misschien zou je daar een video over kunnen maken. Tips zijn altijd welkom.

 7. Heeey marloes, zou je een video kunnen maken over food combining ?
  Misschien zou je ook een paar dagen zo kunnen eten. Ik ben erg benieuwd naar hoe anderen het ervaren.

 8. Een workout voor in een appartement lijkt me echt heel fijn nja me buurvrouw eigenlijk 😅 maar wat ontzettend fijn dat het hardlopen zo lekker ging.

 9. Action heeft ook compressie kousen bij de reisspullen. Zijn natuurlijk minder dan die jij hebt maar om te proberen prima

 10. is dat golf toernooi al een jaar terug? wow, het voelt echt als een paar maanden geleden! leuke vlog, dankje lieve marloes ♥

 11. Super knap dat de 16km gelukt is. En qua verzoekjes… je hebt wel eens op vakantie gefilmd dat je naar de sportschool ging. Ik vroeg me af, hoe regel je dit zonder abonnement af te sluiten? Heb je ook wel eens groepslessen gevolgd in een sportschool in het buitenland? Ik ben heel benieuwd!
  Ondanks dat ik op vakantie nog veel lopend doe en bijna iedere dag wel wat oefeningen als squats, planken etc, merk ik toch dat ik er last van krijg dat mijn sportschema helemaal weg is. Ik ben benieuwd of je tips hebt!

 12. Ha Marloes,
  Ik zou graag tips willen over het slim weekboodschappen doen en het bewaren van gezonde producten , dus zonder veel verspilling, maar wel met variatie. Zou graag willen weten hoe jij dat doet. Hoe bewaar je je groenten zoals komkommer/avocado als je deze al hebt gebruikt. Welke artikelen heb je standaard in huis.

  Succes met de verhuizing!!

  Groetjes.

 13. WoW, wat een prestatie! Wat ben jij een volhouder 💪🏻💪🏻 en wat leuk dat ik de compressie kousen van Herzog zie! Mijn ex buurman Harald Herzog ( voormalig kampioen langlaufen in Duitsland) heeft dit mooie bedrijf opgezet! Het is zeker allemaal onderbouwd en geen rotzooi! Er zijn vele bekende sporters die deze kousen gebruiken. Ook zijn beide dochters (Adrienne en Marcella) lopen heel verdienstelijk hard 👍🏻👍🏻 ik ben heel benieuwd hoe je ze vond tijdens het lopen. Die halve marathon gaat TOP worden!

 14. Ey marloes zou je een keer een moeder kind beginner workout kunnen maken een van 15 min ofzo die je samen met je kind kan doen. Mijn dochter van 5(bijna 6) wil graag meedoen maar de meeste video's zijn dan toch te lang en te zwaar voor haar. Het zou super tof zijn zeker nu met de schoolvakantie als dat lukt.

 15. Leuke vlog weer en ja…ik weet nog van vorig jaar dat je naar dat golf event in duitsland was, mega luxe! Gezellig met rasheeda ook weer! 😗

 16. Hoi, ik ben je de laatste tijd echt aan het volgen sinds ik wat gezonder probeer te zijn en meer wil bewegen. Superbedankt voor alle inspiratie en filmpjes die maakt! Ik probeer nu 2x per week thuis te sporten. Voorheen deed ik wel eens zumba, echt superleuk! Zou je hier een les van kunnen opnemen? Groetjes Lucinda

 17. Ik mis je krullen! Verf zelf ook regelmatig mijn haar (want anders wat grijs 🙈), en heb een klein weekje nodig voordat mijn haar weer krult (cg).

 18. Super dat het hardlopen gelukt is 🙂 Ik vind what I eat day video's leuk, maar ook challenges. Je hebt net toevallig twee video's gemaakt daarover, maar ik zou het nog wel vaker willen zien. Succes met verhuizen!

 19. Jeee, zo spannend de verhuizing!
  Ik ben ook heel benieuwd hoe jullie huisje eruit gaat zien en hoe mooi jullie alles gaan inrichten.
  Maar eerst naar Duitsland, veel plezier!

 20. Je kunt voor je sinaasappel gemberthee sinaasappel in plakjes/ schijfjes snijden en dan invriezen. Dan ligt er altijd een plakje voor je klaar. Invriezen moet je wel in een laagje doen op een stukje bakpapier. Anders krijg je 1 dikke klont. Als ze eenmaal bevroren zijn kun je ze wel bij elkaar in een zakje doen.

 21. Heb denk ik t sad momentje gemist!? Heb de vlog twee keer bekeken.. snap nog steeds niet wat eigenlijk sad was 🤪 dat de Starbucks dicht was? 😂❤️ en oohjaaa de was verzachter heb je die nog gevonden nu je alles aan t in pakken bent? Liefs!! Was weer leuk dankjewel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *